Städfirma i Vallentuna

Morsning, morsning. Trots att jag är en ungkarl som bor i en etta på 40 kvadratmeter så blev städningen mig övermäktig. Jobbet som datakonsult gör att jag arbetar 12 timmar om dagen och har varken tid eller ork att städa. I dagens inlägg är min plan att jag ska prata med er om en städfirma i Vallentuna som heter Ce Helt Rent. 

Den här städfirman har stor erfarenhet att arbeta med det allra mesta inom städning, och då jag hört så många bekanta berätta att de vänt sig till denna städfirma i Vallentuna så bestämde mig även jag för att göra så och äntligen kan jag bjuda hem mina föräldrar utan att skämmas. Det här är en städfirma som jag är grymt nöjd med och jag har inget negativt jag kan komma på att säga, och dessutom är det här en städfirma i Vallentuna som värnar om moder jord och därför använder miljövänliga rengöringsmedel. Jag tycker att det är ganska billigt att anlita dem och så får man ju som privatperson göra rutavdrag. Jag tror därför att ni i Vallentuna som vill få hjälp inom städ skulle tycka mycket om att låta just denna städfirma få hjälpa er utifrån era önskemål och behov. Det är inte bara det att städningen utförs perfekt, även kundservicen hos firman är riktigt bra, och det här med kundservice kan jag säga är något som inte alltid fungerar som man hade önskat hos vissa företag, men definitivt är kundservicen hos Ce Helt Rent i toppklass.