Ska anlita plåtslagare för att renovera mitt tak

Skulle tvätta taket här om dagen så jag upptäckte att det inte bara var smutsigt utan att det också var väldigt slitet. Så jag beslutade mig för att ringa Lorands Plåtslageri och koll med dem vad de rekommenderar mig att göra. För jag vet inte om det är bättre att byta ut hela taket eller om det räcker med att göra en lättare takrenovering.

Deras plåtslagare sa att det var omöjligt för dem att säga utan att vara på plats och faktiskt se hur taket ser ut, så vi bestämde att de skulle komma hem till mig nu i slutet av veckan för att kolla på det. Tänker att det kanske är lika bra att göra en hel takomläggning eftersom det annars kommer att synas så tydligt vilka takpannor som är nya och vilka som är gamla. Lorands Plåtslageri är ett företag jag har hört mycket gott om och det känns därför som att det kan vara bra att ta hjälp utav just deras plåtslagare för förhoppningsvis så kommer det att ge ett gott resultat.

Taket jag har nu är svart och funderar på om jag ska ha kvar det så eller om jag ska ta ett mörkgrått tak istället. Kanske kan be dem att ta med lite olika prover när de kommer som jag kan välja mellan. Är så svårt att avgöra hur det kommer bli bara av att se det på en liten provlapp.