Rådgivning för att underlätta svåra val i livet

Hur många gånger önskar man inte att man kunde få hjälp med att göra svåra val i livet. Val som är livsavgörandet, kanske inte alltid, men det känns som det. Man vet inte vad man ska göra och paniken kommer stigande. För vad ska man egentligen göra i ett sådant läge?

Jag tycker själv att det många gånger är otroligt svårt det här med att göra mer avgörande val och många gånger undviker jag att göra dem så långt som möjligt eller om möjligt att inte göra dem alls, utan att överlåta det åt någon annan. Det är självklart knappast det bästa att göra utan det är betydligt mycket bättre att gå en få rådgivning för att få lite klarhet på sina tankar.

Jag har faktiskt gått på rådgivning i Borås för ett tag sedan, har gått på tre stycken samtal hittills, och det har hjälpt mig att kunna finna ett visst inre lugn. Jag känner mig inte alls lika stressad och Gull-Maj Larsson, som jag gått på rådgivning hos, har hjälpt mig att inse att valen i de allra flesta fall inte alls är lika allvarliga som jag tänker att de är. Att fel val inte kommer att vara så ödesdigert som jag ofta får det att framstå.