Privat ekonomi vs företagsekonomi

Jag skulle nog vilja påstå att jag är ganska bra på att ha hand om min ekonomi. Åtminstone min privata ekonomi. Men jag är tyvärr inte riktigt lika bra på det här med att ha koll på ett helt företags ekonomi. Så det dröjde inte länge efter att jag starta verksamheten innan jag insåg att det inte skulle funka och att jag behövde ta hjälp med min ekonomi. Den jag valde att kontakta var Kerstin G Trav & Ekonomi eftersom jag hört mycket gott om dem och tycker att de verkar vara väldigt bra.

Jag har ju i och för sig endast tagit hjälp av Kerstin G Trav & Ekonomi så det kanske är svårt att säga huruvida det är det bästa företaget inom branschen eller inte. Men jag tycker i alla fall att de gör ett otroligt bra jobb, jag kan känna mig trygg och dessutom har jag gått med stora vinster sen jag anlitade dem. Det eftersom de upptäckte många onödiga och stora utgifter som jag hade och som jag kunde dra ner på utan att det gav några negativa effekter utan endast positiva.
Så behöver du hjälp med din privata ekonomi eller ditt företags ekonomi, kontakta Kerstin G Trav & Ekonomi.