När man inte är händig får man anlita ett snickeri istället

Jag är en kreativ person och tycker om att arbeta med händerna, men snarare med målning och handarbeten och inte så mycket hantverk. För jag är inte vidare händig utan så fort det är någonting som inte fungerar som det ska hemma eller det är någonting som ska byggas om så ringer jag ett företag eller en firma för att slippa göra det själv. Det senaste jag tog hjälp med var när jag byggde en friggebod på tomten, eller jag och jag, det var snickare från B & S Snickerier AB som gjorde det.

B & S Snickerier AB är ett snickeri i Skåne som jag hade hört mycket gott om redan innan jag bestämde mig för att anlita dem. Och de visade sig leva upp till det och jag är mer än nöjd med friggeboden. Förvarar alla utemöblerna där på vintrarna. Det bästa med dem, som gör att jag skulle vilja rekommendera dem vidare, är att de verkligen tog hänsyn till mina önskemål. Att det var jag som fick styra hur friggeboden skulle se ut och att snickeriets snickare bara förverkligade det.

Tänker att jag ska ta hjälp utav dem nästa gång jag ska göra om något hemma också. Fungerar nämligen starkt på att bygga en ny uteplats, en altan, och tänker att de kommer vara perfekta för det. Och vore underbart att ha en bra uteplats nu till sommaren, någonstans där jag kan sitta och dricka kaffe och bara slappna i solen.