Jag ska anlita ett byggföretag och få hjälp med att renovera köket

Funderar starkt på att anlita ett byggföretag för att göra om i köket hemma. Köksbänkarna är inte alls som jag vill ha dem, varken i färgen eller höjden. De är alldeles för låga för att passa mig egentligen vilket gör att det snarare blir jobbigt att laga mat än roligt. Och det är tråkigt eftersom jag tidigare alltid tyckt att det är väldigt roligt att laga mat, men det har ändrats nu och jag tycker inte längre att det är så kul, för det är bara jobbigt att stå vid de alldeles för låga köksbänkarna och försöka att laga mat där.

Så planen är att anlita Palka Bygg AB, ett byggföretag verksamt i Täby, Åkersberga och Vallentuna, för utförandet av en köksrenovering. Jag skulle vilja höja köksbänkarna och dessutom ha en mörkare färg på dem, en mörkbrun istället för som den är nu med ljus björk. Vet inte så mycket om Palka Bygg AB egentligen men kollade runt på webben med recensioner och dessutom på deras egen webbplats för att se vad det stod och huruvida de verkar pålitliga eller inte, och det gör de, så det blir nog att anlita dem. Håller tummarna för ett lyckat resultat och blir jag nöjd med resultatet och deras service ska jag meddela er så att ni vet vilket byggföretag ni ska vända er till om ni också vill få hjälp med utförandet av en köksrenovering.