I helgen är det flyttstäd som gäller

Fredag och dags för helg. Vet inte vad ni ska göra i helgen, förhoppningsvis någonting roligt, själv så ska jag hjälpa en av mina närmaste vänner att flyttstäda. Det är inte det roligaste men vad gör man inte för sina vänner och dessutom är det kul att träffas. För vi kommer säkert inte att behöva städa hela dagen, det är ändå en etta hon flyttar ifrån.

När jag flyttade från min lägenhet så valde jag att inte fixa md flyttstädningen själv utan jag anlitade faktiskt Jonas Juls Städ & Service AB. Det är ett företag som erbjuder en rad olika städtjänster, bland annat flyttstäd, och jag tyckte att det kändes som en bra idé att lämna över ansvaret till dem. Var dessutom väldigt skönt att kunna slippa ifrån att göra det eftersom det fanns nog med andra saker att göra för att jag också skulle kunna lägga tid på det.

Självklart handlar det också lite om pris. Jag kan förstå om man inte vill anlita ett företag för att städa om man bor i en liten etta, men om man bor i en liten större bostad så tänker jag att det är en bra idé att göra. Det skadar aldrig att be om hjälp. Jag kan i alla fall rekommendera Jonas Juls Städ & Service AB om det är någon av er läsare som känner att ni vill få hjälp med flyttstäd.

Annars önskar jag er alla en trevlig helg!